teszt

Thursday, March 14, 2013

Inspiring Blogs

Visszatért a tél. Ebben a hidegben a legjobb bent a meleg szobában, egy jó konyvel vagy mondjuk a laptopunk társaságában, na meg persze egy jó forró teával. Ha te is a laptoppal töltöd a mai delutánt, akkor ajánlok neked három jó kis blogot - ezek az én kedvenceim. Három nagyon ügyes és kjreatív lányról van szó, akik a bloggerek között bizony nagy nevek már. Kattints és győződj meg magad is erről.

Winter is back again. When the weather is so cold, the best thing to do is to sit in the warm room with a good book or with laptop, and also with a cup of tea. If are also spending this afternoon with your PC, then I reccommend you trhee perfect blogs - these are my favorites. They are realy clever and creative girls, and they are realy famous bloggers. So click and watch their blog.


  
The cherry blossom girl - avagy a cseresznyevirág lány - a párizsi Alix blogja. A bloggolást 2007-ben kezdte. Stílusa nőies és romantikus. Több infóért katt a lejjebb található linkre.
 
The cherry blossom girl  - is a blog of Alix from Paris. She started the blog in 2007. Her style is feminine and romantic. More on: http://www.thecherryblossomgirl.com/


Dulceida - avagy Aida Domenech egy igazi vadóc csaj Barcelonából. Tele van érzelmekkel és energiával, és ezt bizony a fotói is visszatükrözik.


Dulceida - or Aida Domenech is a wild girl from Barcelona. She is full of emotions and energy and that are showing her photos.   


AMLUL - avagy a spanyol Gala Gonzalezé a következő neves blog. Nagyon különleges, inspiráló és vadóc a stílusa. Látogasd meg a blogját azonnal.

AMLUL - or blog of spanish Gala Gonzalez is the next famous blog. She had a unique, inspiring and madcap style. So visit her blog now: http://www.amlul.com/

No comments:

Post a Comment