teszt

Sunday, April 14, 2013

MAC Studio Sculpt SPF 15 Foundation

TEST


I wanted to try the MAC cosmetics long time ago. When I was in the Arena Shopping center in Budapest last autumn, I could not resist the temptation. So I decided to try a make-up. The truth is that I don´t like to chose long, that is why I asked for help the saleswoman. She recommended me the Studio Sculpt SPF 15 Foundation.

My skin is not perfect – it is sensitive, greasy and I have pimples. I don´t like the heavy and matt foundations, because I feel like they are detrimental for my skin.


And what is the review?

 
In the scale from1 to 10 I would give the maximum – 10 points for it. I love it from the first moment. The packaging is nice. It has a Characteristic odor it is strong but not not offensive. It has creamy and gelbased texture and it is gel and it covers very well. To problematic areas we can add more layers. It is perfect for all skin types. The first time when I tried it my boyfriend praised it. It looks really natural and that was my main goal. It hydrates the skin, so it stays soft and smooth. So I dare to recommend it!


>>> <<<

Régóta szerettem volna kipróbálni a MAC sminkeket. Tavaly ősszel mikor Budapesti Aréna plázában jártam, nem tudtam ellenállni a csábításnak. Mivel olyan márkáról van szó, amit profi sminkesek is használnak, úgy döntöttem először egy alapozót próbálok ki. Az igazság az, hogy nem szeretek sokat válogatni ezért az egyik eladó segítségét kértem. Ő ajánlotta a MAC Studio Sclupt alapozót és a megfelelő árnyalatot is segített kiválasztani.

A bőröm nem tökéletes - érzékeny, zsíros és pattanásaim is gyakran vannak. De nemszeretem a nehéz matt hatású alapozókat, úgy érzem, mint ha többet ártanának a bőrömnek, mint amennyit használnak.

És hogy milyen helyezést ért el nálam ez az alapozó?

Egy 1-10 skálán a maximumot – 10 pontot adnák neki. Imádom az első pillanattól fogva. Hosszúkás tubusának, nagyon jó a tapintása  -  nem tudom mitől, de tetszik. Jellegzetes illata van, erős viszont nem zavaró. Állaga krémes, gélbázisú és nagyon jól fed. A problémás területekre akár több réteget is felvihetünk így a pattanásokat is szépen elfedi. Mindennek ellenére nagyon könnyű és nem is ragacsos. Bármely bőrtípusra tökéletes. Mikor először felvittem az arcomra, a párom azt mondta, olyan a bőröm, mint ha nem kentem volna magamra semmit, de eltűntek a bőrhibák. És pont a természetesség volt a célom. A bőrt hidratálja, ezért használata közben nem szárad ki, tapintásra puha és bársonyos marad. Szóval bátran merem ajánlani!

1 comment: