teszt

Sunday, April 21, 2013

The Key To Your Rebellion

Pique Nique Unique
Photos by George Sasak

It is wonderful, how the nature wakes up after a long winter the grass is green and the trees flourish. The gardens are fabulous at this time. And the necklaces which I will show you in this post are also like from a fairytale. 


The key-shaped accessories have always been my big favorites.  They are not only beautiful but also mysterious and catches attention. I used to wore a similar necklace and I got lots of compliments. Well of course you can also start a nice conversation if someone asks you: What can open this key above your heart? My boyfriend could tell you about this. Unfortunately, the old necklace has been lost. Therefore, I was very happy, when I received these wonderful pieces on Monday. They are from the English The Key To Your Rebellion by Roxanne Huntley. Contrary to the brand name they fit not only the bold and rebel clothing, but also beautifully complement the fine feminine clothing.

>>> <<<

Csodálatos, ahogyan a hosszú tél után feléled a természet, zöld a fű és virágba borulnak a gyümölcsfák. A kertek ilyenkor mesebeliek. És mesések a nyakláncok is, melyeket ebben a posztban mutatok be nektek. 

A kulcs alakú kiegészítők mindig is nagy kedvenceim voltak. Nem csupán szépek, hanem figyelemfelkeltőek és rejtélyesek is. Régebben gyakran viseltem egy ezekhez hasonló nyakláncot, és rengeteg bókot kaptam. Na meg persze nem egy beszélgetés szép kezdete is lehet, ha valaki mondjuk, megkérdezi, mit nyit az a kulcs a szíved fölött? A párom tudna erről mesélni. A régi nyakláncom sajnos azóta elveszett. Ezért nagyon boldog voltam, mikor hétfőn kézhez kaptam ezeket a csodás darabokat. Az Angol The Key To Your Rebellion –től maga a készítőjük Roxanne Huntley egy nagyon kedves lány ajándékozta nekem őket.  A megnevezésével ellentétben nem csak a merész lázadó ruházathoz passzolnak, hanem a finom nőies öltözetet is szépen kiegészítik.

Pique Nique UniquePique Nique Unique

Jewelry

Jewelry

Jewelry

2 comments: